Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/xrbzijeu/public_html/index.php on line 8
 UKRÁN-MAGYAR<br>TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

UKRÁN-MAGYAR
TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

A “Regionális együttműködés a Visegrádi országokban: tapasztalatcsere és jó gyakorlat” elnevezésű projekt zárórendezvénye

2014-02-04 12:13:37

A „Regionális együttműködés a Visegrádi országokban: tapasztalatcsere és jó gyakorlat” elnevezésű projekt keretében szervezett pályázatírói képzés lezárására és a tanúsítványok kiosztására 2014. február 17-én kerül sor Ungváron, Magyarország Ungvári Főkonzulátusa főkonzuli rezidenciájának dísztermében.

A projekt az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda által, Kárpátalja megye és a V4 országok területén valósult meg 2013. március 1. és 2014. március 1. között a Visegrádi Alap támogatásával.

A projekt keretében szervezett pályázatírói képzés a tervezett ütemterv szerinti zajlott Beregszászi Turisztikai Információs Központ bázisán 2013 áprilisától 2014 januárjáig, civil és egyházi szervezetek munkatársai, tanárok és friss diplomások részvételével.

A zárórendezvény célja a projekt eredményeinek bemutatása Kárpátalja megye valamint a visegrádi országok területén. A tanúsítványok átadást követően bemutatásra kerülnek a képzés során elkészített projekt tervek.

PROGRAM

12.30 – 13.00 Regisztráció

13.00 – 13.40 Megnyitó – Köszöntőt mond:

Bacskai József – Magyarország Ungvári Főkonzulátusának főkonzulja

Dr. Tarpai József – az Ukrán–Magyar Területfejlesztési Iroda igazgatója

Kulcsár Mária – a Fórum Információs Központ vezetője

Szendrák Dóra – a Regionális Civil Központ Alapítvány elnöke

13.40 – 14.40 Tanúsítványok átadása

A képzés keretében kidolgozott projektek bemutatása

Bodnár Irén Tünde, Halász Éva, Varga-Túróczy Zsuzsanna, Virván Olga: Múlt és jelen – kárpátaljai gyökerek és Európa-tudat

Szolomka Éva, Homa Katalin, Yefimenko Tímea, Kiss Erika: KÁRPÁTIA ifjúsági kemping

Zseltvay Gabriella, Pető Nikoletta, Tájpsz Sándor: MEDHELP konferencia

Bíró Éva, Nigriny Erzsébet, Nigriny-Demeter Adrienn: Kukákkal a környezetért!

Gálfi Dezső, Kovács Beáta, Márku Sándor, Jakab Annamária: Neveljük munkára a fiatalokat! – a „Bereg-vidék Kertészei” civil szervezet projektje

Tóth Erika, Póda-Zelenyák Katalin, Orosz Zsolt – Kárpátaljai Vidékfejlesztési Egyesület „Zöld Komfort”

14.40 Állófogadás

 Megjegyzés: A programban feltüntetett időpontok közép-európai idő szerint értendők! Az ukrán nyelvre történő fordítást Makar Tímea, az Ungvári Magyar Főkonzulátus munkatársa végzi a rendezvény teljes ideje alatt!