Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/xrbzijeu/public_html/index.php on line 8
 UKRÁN-MAGYAR<br>TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

UKRÁN-MAGYAR
TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

Szakmai találkozó Varsóban

2015-10-12 12:26:09

2015. október 07-09. folyamán szakmai találkozó lebonyolítására került sor a Visegrádi Civil Híd Ukrajnának projekt keretében, melynek megvalósítója az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda, támogatója pedig a Visegrádi Alap. A találkozó helyszíne a Good Network Foundation szervezet irodája volt.

A találkozón részt vettek lengyel oldalról  –  Marzena Kacprowicz menedzser, ukrán oldalról Kurmay Lívia, az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda munkatársa. A szakmai egyeztetés tárgya a 2015. november 17-21. között, Kárpátalján megrendezésre kerülő workshop volt, melynek témája  – Önkéntesek felkutatása, menedzselése és motiválása. A partnerek megállapodtak a workshop tematikáját illetően, valamint abban, hogy azt elméleti és gyakorlati részekre bontva szervezik meg.

A lengyel partner számára bemutatásra kerültek a már lebonyolításra került workshopok anyagai, a projekt megvalósulásáról tájékoztató angol nyelvű hírlevél, valamint a 2016. januári Civil Fórum szakmai kerekasztal-megbeszélés lebonyolításának tervezett menete.