Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/xrbzijeu/public_html/index.php on line 8
 UKRÁN-MAGYAR<br>TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

UKRÁN-MAGYAR
TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

A civil szervezetek és az önkormányzatok közötti együttműködés – workshop a Visegradi Civil Híd Ukrajnának projekt keretében

2015-09-22 12:37:06

Az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda és a Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület közös szervezésében került sor a Visegrádi Alap által támogatott projekt keretében szervezet harmadik workshop megrendezésre Beregszászon. 

2015. szeptember 15-19. között a Pásztor Ferenc közösségi házban gyűltek össze a kárpátaljai civil szektor és egyes önkormányzatok képviselői, hogy megismerkedjenek a magyarországi gyakorlattal és annak példáján sikeres együttműködéseket valósítsanak meg a jövőre nézve. A workshop előadói a Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület munkatársai, Varga Endre elnök és Hudi Zsuzsa tréner voltak.

A rendezvény során olyan témák kerültek napirendre, mint stratégiai tervezés, STEP analízis, marketingkommunikáció, partnerség, önkormányzatok működése, civil kódex, partnerségépítés, forrásteremtés, hálózati működés. Bízunk abban, hogy az így megerősített civil szektor képes lesz részt venni és vállalni az önkormányzatokkal való aktív együttműködésben, közösen tevékenykedve a szektort érintő valamennyi döntés meghozatalában akár állami szinten is

A projekt soron következő rendezvénye Önkéntesek felkutatása, menedzselése és motiválása címmel, 2015. november 17-21.  között kerül majd megrendezésre, a lengyelországi Good Network Foundation munkatársainak közreműködésével. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!