ЦЕНТР УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКОГО
РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Робоча зустріч у м. Веспрем (Угорщина)

2015-08-19 12:39:58

З 12 по 14 серпня відбулася робоча зустріч в рамках проекту  «Громадський міст Вишеграду для України», який фінансується Міжнародним Вишеградським Фондом та впроваджується Центром українсько-угорського регіонального розвитку. 

Місцем проведення заходу став офіс Неприбуткової спілки  громадської мережі Веспремської області в м. Веспрем, Угорщина. На зустрічі були присутні з угорської сторони менеджер Жужа Гуді і голова спілки Ендре Варга, та Кароліна Данч, менеджер Центру українсько-угорського регіонального розвитку. Під час роботи обговорили тематику майбутніх  запланованих  на 15 – 19 вересня робочих зустрічей,  зокрема – це: «Співпраця громадських організацій з органами влади», також вирішили, що вони ділитимуться на теоретичні та практичні заняття.

Для угорських партнерів були представлені матеріали попередніх workshop, англомовний вісник про виконання проекту та план проведення круглого столу «Громадський Форум» для представлення результатів проекту, що заплановано провести у січні 2016р.