ЦЕНТР УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКОГО
РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Робоча зустріч у Кошице

2015-03-30 13:02:59

З 19 по 21 березня відбулася робоча зустріч в рамках проекту  «Громадський міст Вишеграду для України», який фінансується Міжнародним Вишеградським Фондом та впроваджується Центром українсько-угорського регіонального розвитку. 

Місцем проведення заходу був офіс Інформаційного центру «Форум» в м. Кошіце. На зустрічі були присутні експерт  - Люба Кардашова з Словаччини та Йосип Торпоі – директор Центру українсько-угорського регіонального розвитку. Під час роботи обговорили тематику майбутніх  запланованих  на 20-24 квітня робочих зустрічей,  зокрема – це: «Зміцнення співпраці громадського сектору та створення мережі громадських організацій», також вирішили, що вони поділятимуться на теоретичні та практичні заняття.

Фахівці, які беруть участь у проекті, визначили всі необхідні кроки для реалізації програми. Основна мета зустрічі: обговорення всіх етапів реалізації проекту, поділ завдань між партнерськими організаціями. Одним з основних питань було: обговорення проведення заходу та складання списку запрошених.