ЦЕНТР УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКОГО
РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Навчальний семінар в рамках проекту «Громадський міст Вишеграду для України»

2015-04-25 13:00:11

З 20 по 24 квітня відбувся навчальний семінар в рамках проекту  «Громадський міст Вишеграду для України». Тема тренінгу – «Зміцнення співпраці громадського сектору та створення мережі громадських організацій», який проводять експерти зі Словаччині, Марія Кулчар – директор та Петер Кмотрік – тренер з організації Інформаційний центр «Форум». Проект фінансується Міжнародним Вишеградським Фондом та впроваджується Центром українсько-угорського регіонального розвитку.

У заході беруть участь 20 представників громадських організацій Закарпаття. Під час роботи всі присутні мають можливість ознайомитися з основними принципами партнерства, їхніми діями, найпоширенішими проблемами та способами їхнього вирішення. Захід ділиться на теоретичні та практичні заняття, де з допомогою ігор-симуляторів та на прикладі конкретних ситуацій учасники досліджують різноманітні проблемні питання.

Загальна мета тренінгу – це зміцнення діяльності та співпраці громадського сектору України завдяки залученню адаптованого і практичного досвіду Вишеградської четвірки. У виконанні проекту беруть участь експерти з усіх країн Вишеградської четвірки, які передають досвід успішно діючому сегменту громадської співпраці України. Захід проводиться в дружній та веселій атмосфері та завершується у п’ятницю. Продовження проекту буде у червні 2015 року на другому семінарі під керівництвом чеських експертів.

Завантажити:

Детальна програма тренінгу [укр] [eng]

Навчальні матеріали тренінгу [укр]  [eng]