Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/xrbzijeu/public_html/index.php on line 8
 UKRÁN-MAGYAR<br>TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

UKRÁN-MAGYAR
TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

Szakmai találkozó Prágában

2015-05-18 12:56:30

2015 május 13-15 folyamán szakmai találkozó lebonyolítására került sor a Visegrádi Civil Híd Ukrajnának projekt keretében, melynek megvalósítója az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda, támogatója pedig a Visegrádi Alap. A találkozó helyszíne a prágai Cseh Fundraising Központ irodája volt.

A találkozón részt vettek csehországi szakemberek  – Jana Ledvinova igazgató és Magdalene Spachkova koordinátor –  a Cseh Fundraising Központ képviseletében valamint Dancs Karolina, az Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda menedzsere. A szakmai egyeztetés tárgya a 2015. június 9-13. között, Kárpátalján megrendezésre kerülő workshop volt, melynek témája  – Fundraising, alternatív forrásteremtés.

A partnerek megállapodtak a workshop tematikáját illetően, valamint abban, hogy azt elméleti és gyakorlati részekre bontva segítik elő a résztvevők szakmai tudásának elmélyítését a témában, valamint gyakorlati tapasztalatik bővítését. A workshop alapvető célja a résztvevők továbbképzésének elősegítése a cseh tapasztalatok megismerésével, az előadókkal folytatott kommunikáció eredményeként nemzetközi tapasztalatok átvétele a jövőbeni eredményes munka érdekében.