ЦЕНТР УКРАЇНСЬКО-УГОРСЬКОГО
РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

Робоча зустріч у Празі

2015-05-18 12:56:30

З 13 по 15 травня відбулася робоча зустріч в рамках проекту  «Громадський міст Вишеграду для України», який фінансується Міжнародним Вишеградським Фондом та впроваджується Центром українсько-угорського регіонального розвитку. 

Місцем проведення заходу став Чеський центр Фандрейзингу в м. Прага. На зустрічі були присутні експерти з Чехії, Яна Ледвінова –  директор, Магдалена  Шпачкова – координатор з організації Чеський центр Фандрейзингу, та Кароліна Данч, менеджер Центру українсько-угорського регіонального розвитку. Під час роботи обговорили тематику майбутніх  запланованих  на 9-13 червня робочих зустрічей,  зокрема – це: «Фандрейзинг – альтернативні методи збору коштів», також вирішили, що вони ділитимуться на теоретичні та практичні заняття, які у свою чергу  мають на меті підвищення рівня теоретичних знань, вдосконалення практичних навичок і вмінь.

Основною метою запланованого тренінгу є підвищення кваліфікації присутніх, створення додаткової можливості спілкування з колегами з інших організацій, що сприятиме обміну досвідом, творчими розробками та ідеями, а  також підвищенню продуктивності їх роботи.