Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/xrbzijeu/public_html/index.php on line 8
 UKRÁN-MAGYAR<br>TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

UKRÁN-MAGYAR
TERÜLETFEJLESZTÉSI IRODA

Jánosi Turisztikai Információs Iroda

2010-10-13 22:05:53

A Jánosi Turisztikai Információs Iroda és a „Beregvidék kincsei” ajándékbolt megnyitására 2010. október 9-én került sor. Az Irodába betérő látogatók információt szerezhetnek a turisztikai látványosságokról, valamint a megrendezésre kerülő programokról.

Újdonság és érdekesség, hogy megjelentek a tájjellegű élelmiszerek. Az ajándékbolt megnyitásánál azokat a kárpátaljai vállalkozókat keresték meg, akik engedéllyel rendelkeznek a térségünkben hagyományosnak számító tájjellegű élelmiszerek forgalmazására.

Velük együttműködve ismerhetik meg az Információs Irodába ellátogató turisták többek között a hagyományos gyümölcslekvárokat, szörpöket és aszalványokat, a különböző füszereket,  fűszerpaprikát, méhészeti termékeket, ásványvizeket. Az ajándékboltban kárpátaljai szuveníreket szerezhetnek be: festményeket, gyékényből, szalmából, csuhéból font tárgyakat, izai fonott bútorokat, beregi szőtteseket, keresztszemes hímzésű terítőket, pokrócokat, szőrme csizmákat, fafaragásokat, gyertyákat, mágneseket, címereket, kerámiákat nagy választékban. Ezenkívül kaphatóak térképek, útikönyvek, egyéb turisztikai jellegű kiadványok, képeslapok stb. Fénymásolás, illetve internet hozzáférés is a vendégek szolgálatára áll. Az ide érkező turisták a szemben lévő Beregvidéki Borházban megkóstolhatják a vidék tájjellegű borait is.

Elérhetőség:
Cím: Kárpátalja, Beregszászi járás, Jánosi, Fő út. 115
Mob. +38 (095) 57 36 390
E-mail: janosi.tourinfo@gmail.com